Batı Afrika GÖNÜL ELÇİLERİ

E-mail: kamara71@gmaıl.com
Adres: Hennesy St. Kıngdom Freetown - Sıerra LEONE
Tel: 0023233554959

7 yıl ilköğretim, Sıerra Leone Muslim Brotherhood ( SLMB) Primary School 5 yıl lise, BenVolent Secondary School 6 yıl kolej, Ensar İslamic Collage olmak üzere toplam 18 yıl eğitiminin ardından mezun olduğu Ensar İslamic Collage'da 2010 yılından beri öğretim görevlisidir. Ayrıca yuksek lisans öğrencisi ve bilgisayar sertifikası için kurs görmektedir.

GANA GÖNÜL ELÇİMİZ

Ammuda ISSAKA

E-mail: rubi yak bigdreamsgh@gmail.com
Adres: P.O. Box 19091 Accra - North/GANA
Tel: +233 242258494

Ammuda Issaka Togo asıllı olup şimdi Accra`da yaşamaktadır,asıl mesleği kamyon şöförüdür,kendisi Gana'da yaptırdığımız eserleri bizzat organize ederek kısa zamanda bitirilmesini sağlamıştır,kendisine ih-da vakfı olarak şükranlarımızı iletiyoruz.

TOGO GÖNÜL ELÇİMİZ

Alfa SEIBOU IDRISSOU

Adres: SOKODE/TOGO

Alfa SEIBOU IDRISSOU(İdris Hoca)Togo'nun Sokode şehrinde yaşayan Idris hoca bizlerin Afrika'ya girmesine vesile olmuştur,kendine ait arsasını vakfederek yapılan Kuran okulunda yüzlerce insana Kuran eğitimi vermektedir,Togo'da yaptığımız tüm faaliyetlerde kısıtlı zamanına rağmen hep yanımızda olmuştur.Kendisine vakıf olarak şükran borçluyuz.