Malindi valisini ziyaret

21.12.2014
Malindi/Kenya:Malindi’ye yaptırdığımız külliyenin açılış programı için geldiğimiz bu güzel şehrin mahalli yöneticilerinide ziyaret etme imkanımız oldu.Belediye başkanı Daniel Chrome heyetimize;insanlarımıza temiz su konusunda çok büyük yardımlarınız olmaktadır,temennim bu yardımlarınızın devam etmesidir halkım adına vakfınıza çok teşekkür ediyorum. Malindi valisi Assad S.Sheyumbe bizlerin yapmak istediği hizmetlerde her zaman yanınmızda olduğunu bilmemizi istedi. Son olarak bölgenin en yüksek mahalli yöneticisi(Başbakanın bölgedeki direk temsilcisi 28 yaşındaki)Muhammed Yusuf bey tarafından kabul edildik.Kendileride çalışmalarımızdan dolayı bizlere teşekkürlerini ilettikten sonra,ne zaman bizlere ihtiyacınız olursa kapımız her zaman sizlere açık olduğunu bilmenizi isterim. Kendilerine bizleri kabul edip zaman ayırmalarından dolayı teşekkür edip bu sıcak insanlardan ayrıldık.(Malini 2014)
« Tüm Haberler