S.L.DEVLET BAŞKAN YARD.SAM SUMANA HEYETİMİZİ KABUL ETTİ

07.06.2014
Sierra Leone Devlet başkan yardımcısı Sam Sumana Freetown'da bulunan heyetimizi kabul etti.Heyetimiz adına söz alan Ihsan Dağoğlu sayın başkana vakfın çalışmaları hakkında bilgi vererek ekselanslarını yarın Freetown camisinin açılışında yanımızda görmenin bizleri çok mutlu edeceğini belirtmiştir. Başkan yrd. Sam Sumana heyetimize dönük konuşmasında bizim ülkemize dışarıdan gelen insanların çoğu ülkemizin zenginliklerini alıp götürüyorlar. Ih-da vakfı ülkemizin insanlarına hizmet getiriyor. Vakfınızın geçen yıl Waterloo ‘da yaptırmış olduğu cami hakkında bilgi sahibiyim , kısa zamanda oradaki camiyi bitirip hizmete açmışsınız. Aynı başarıyı Freetown’da yaptırılan caminin inşasında göstermişsiniz. Böyle hizmet veren insanları ülkemizde yalnız bırakmamak için yarınki açılışta yanınızda olacağım.Heyetimiz başkana bu akşam kendilerini bu saatte kabul edip kıymetli zamanlarını bizlere ayırdıkları için teşekkürlerini arz edip konuttan ayrıldılar. 15.05.2014
  • 15.05.2014
« Tüm Haberler